Συνεργασίες
Dipnosophistirio__vipartiesweb
Dipnosophistirio__vipartiesweb

Οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν το «Δειπνοσοφιστήριον Catering» έχουν επιλεγεί με τα πλέον αυστηρά κριτήρια και θεωρούνται ο καθένας μοναδικός στην κατηγορία του, από τους καταξιωμένους chefs & pastry chefs, μέχρι τους εξειδικευμένους συνεργάτες σε κάθε στάδιο (προετοιμασίας, σερβιρίσματος, ανθοστολισμού, φωτισμού, οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, χρήσης πυροτεχνημάτων, ειδικών εφέ κ.ά.). Με βασικό χαρακτηριστικό την εμπειρία και την τεχνογνωσία, έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ακόμη και σε συνθήκες που η πίεση του χρόνου μοιάζει αφόρητη ή που οι απαιτήσεις του πελάτη είναι εξεζητημένες.

Από την επιλογή του χώρου και το art de la table, μέχρι το γεύμα ή το δείπνο, ο εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας βρίσκεται διαρκώς δίπλα σας, υποστηρίζοντας ακόμα και τις πιο ανατρεπτικές σας ιδέες, φροντίζοντας πάντα να μην ξεφεύγουν από τους κανόνες της αισθητικής. Την ίδια στιγμή, ο πλούσιος εξοπλισμός που διαθέτουν για το σερβίρισμα εδεσμάτων και ποτών, σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζετε κάθε φορά και κάτι καινούριο στους καλεσμένους.

Με όλα αυτά τα εφόδια, το αξιοσημείωτο δεν είναι ότι το «Δειπνοσοφιστήριον Catering» έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 5.000 καλεσμένων σε μία ημέρα, εντός και εκτός Αττικής. Το σπουδαίο βρίσκεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που έχει ως αποτέλεσμα κάθε καλεσμένος να αισθάνεται πραγματικά μοναδικός και κάθε πελάτης να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του.