Εκδηλώσεις

Γάμος σε παραλία

Γάμος σε παραλία - η απόλυτη ελληνική επιλογή!

beach-inner

Η μαγεία ενός γάμου με beach party

Υπάρχουν πολλές φαντασιώσεις γύρω από τον πιο μαγικό γάμο. Μια από τις δημοφιλέστερες είναι γάμος σε παραλία. Το να παντρευτείς στην ακροθαλασσιά είναι τόσο ρομαντικό, ονειρικό και φυσικό. Μόνο και μόνο η σκέψη ανασύρει εικόνες από λευκοβαμμένα εκκλησάκια δίπλα στη θάλασσα και φαναράκια, που φαίνονται να κρέμονται από τον ουρανό. Απλά σου κόβεται η ανάσα…

Τα ελληνικά νησιά είναι ιδανικοί προορισμοί για ένα γάμο σε παραλία. Όχι μόνο γιατί οι παραλίες είναι συγκλονιστικές και αποτελούν το τέλειο σκηνικό για το γάμο σας αλλά και γιατί ένας τέτοιος γάμος έχει ιδιαίτερη σημασία για έναν Έλληνα. Ανάλογα με τον προορισμό, υπάρχουν πολλά ντόπια έθιμα που μπορείτε να ενσωματώσετε στο τελετουργικό του γάμου σας κάνοντας την όλη εμπειρία πολύ ιδιαίτερη. Μπορείτε να φτάσετε στη δεξίωση με ένα καΐκι ή να περπατήσετε στα σοκάκια του νησιού με τη συνοδεία ντόπιων οργανοπαιχτών.

Επιπλέον, επιλέγοντας την παραλία έχετε την ελευθερία να διαμορφώσετε το χαρακτήρα της γαμήλιας εκδήλωσής σας – ένας γάμος με μποέμικο χαρακτήρα μπορεί να είναι το ίδιο γοητευτικός με ένα γάμο με ρομαντισμό ή ένα γάμο με ιδιαίτερο θέμα. Τα κοχύλια, οι αστερίες, τα ναυτικά σχοινιά και οι ναυτικοί κόμποι είναι στοιχεία αστείρευτης έμπνευσης για δεκάδες ιδέες! Στο τέλος της ημέρας, τι μπορεί να είναι πιο συναρπαστικό; Έχετε το τέλειο σκηνικό για ένα υπέροχο, ιδιαίτερο γαμήλιο πάρτυ.

 

Μουσική που ταιριάζει με τη διάθεσή σας

Έχετε λοιπόν το σκηνικό και έχετε αποφασίσει τι στιλ θα έχει ο γάμος σας στην παραλία. Τώρα το μόνο που λείπει είναι να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα ώστε για να ολοκληρωθεί το όραμά σας για την ημέρα. Η μουσική και ο φωτισμός είναι τα βασικά συστατικά για το τέλειο πάρτυ.

Για να υλοποιήσετε αυτό που έχετε οραματιστεί, θα χρειαστείτε ένα συνεργάτη που θα σας υποστηρίξει. Με μακρόχρονη εμπειρία και αποδεδειγμένη εξειδίκευση στο σχεδιασμό και υλοποίηση της ψυχαγωγίας για απαιτητικές εκδηλώσεις, η ομάδα της VIPARTIES είναι έτοιμη να αναλάβει κάθε λεπτομέρεια του beach party για το γάμο σας. Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε όλες τις σωστές επιλογές σε ό,τι έχει σχέση με τη μουσική και το φωτισμό.

Η επιλογή του DJ από την ομάδα μας που μπορεί να υποστηρίξει το όραμά σας. Η αξιολόγηση της ιδέας για ύπαρξη ζωντανής μουσικής στην εκδήλωση. Η δυνατότητα για ντόπιους οργανοπαίχτες που θα σας συνοδεύσουν μέχρι την εκκλησία. Η δημιουργία της ατμόσφαιρας των ονείρων σας με τη χρήση του σωστού φωτισμού. Η επιπλέον πινελιά που θα εντυπωσιάσει με ένα θέαμα με πυροτεχνήματα ή ένα laser show. Εμπιστευθείτε τον ειδικό για να σας καθοδηγήσει στη λήψη όλων αυτών των αποφάσεων χωρίς άγχος.

Πραγματοποιούμε τα όνειρά σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ακούτε τα κύματα; Αρχίστε να ονειρεύεστε…

Είμαστε εναρμονισμένοι με όσα προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε.