Συνεργασίες
deplanv_featured_image_1000X500
deplanv_featured_image_1000X500

Η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων De Plan V εξειδικεύεται στο χώρο των πολυτελών εκδηλώσεων. Ιδρύθηκε από την καλλιτεχνική διευθύντρια Βανέσα Σουραβλιά, η οποία ξεχωρίζει ως μια γνήσια, δημιουργική οραματίστρια. Οι ικανότητές της, η μοναδική της δημιουργικότητα και η φήμη της κρύβονται πίσω από την πρωτοφανή επιτυχία της. Με την έμπνευσή της, τη φαντασία της και τις καινοτόμες ιδέες της εκπλήσσει τους πάντες και δημιουργεί τάσεις στο χώρο της φιλοξενίας και της οργάνωσης εκδηλώσεων.

Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στην ιδέα ότι οι επιτυχημένες εκδηλώσεις διηγούνται μια ιστορία. Αυτή η διήγηση απαιτεί μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η Βανέσα θα δώσει σε κάθε λεπτομέρεια μια προσωπική χροιά και θα μετατρέψει αυτή τη διήγηση σε μια μαγική εμπειρία όχι μόνο γιατί εκφράζει το ποιοι είστε εσείς αλλά κι επειδή προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους καλεσμένους σας. Τα 14 χρόνια εμπειρίας και η ομάδα από αφοσιωμένους, ταλαντούχους ανθρώπους στο πλάι της, εγγυώνται την επαγγελματική διαχείριση κάθε πτυχής της οργάνωσης μιας εκδήλωσης.

Η εταιρεία De Plan V βρίσκεται πίσω από κάποιους ιδιαίτερα επιτυχημένους γάμους στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Αθήνα – τρεις αγαπημένοι προορισμοί για γάμους. Με χαρά όμως η Βανέσα και η ομάδα της θα σας στηρίξουν σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα ονειρευτείτε να παντρευτείτε.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία De Plan V.