Νέα

Ο γάμος της χρονιάς!

Ο παραδοσιακός γάμος της Μαρίας Μενούνος και το μεγάλο γλέντι που ακολούθησε.

Menounos_featured
Menounos1-700x1313
Menounos2-700x1050
Menounos3-700x1050
Menounos4-700x1313
Menounos5-700x1050
Menounos6-700x1313
Menounos7-3-700x525
Menounos8-1-700x525

Μερικές φορές – κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης καριέρας – μπορεί να σου τύχει να γίνεις μέρος μιας πολύ ιδιαίτερης στιγμής κάποιων ανθρώπων και αυτό είναι πραγματική ευλογία. Στην ομάδα της VIPARTIES πρόσφατα ανατέθηκε η ανάληψη της μουσικής και ηχητικής κάλυψης για το γάμο της Μαρίας Μενούνος και του Keven Undergaro, στο γραφικό χωριό Άκοβος Αρκαδίας.

Με την προσωπική επιμέλεια του πατέρα της και αρκετούς συντοπίτες, επρόκειτο για ένα άκρως παραδοσιακό γάμο, με ότι περιλαμβάνει αυτή η έννοια. Το ζεύγος τήρησε πιστά τα έθιμα του τόπου και ανανέωσε τους όρκους του σε ορθόδοξη εκκλησία.

Η νύχτα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για τον dj μας Γεράσιμο Κώνστα και τον ιδιοκτήτη της Viparties Νίκο Τσιροζίδη που όχι μόνο φρόντισαν όλα να κυλήσουν ομαλά αλλά και να απογειώσουν το πάρτυ. Όλοι ήταν όρθιοι και χόρευαν με πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που ξέρει να κάνει καλά η VIPARTIES!

Αφού ολοκληρώσαμε με επιτυχία το έργο που είχαμε αναλάβει, η ίδια η κυρία Μενούνος μας ευχαρίστησε προσωπικά μέσω Instagram, ενώ προβληθήκαμε και στο περιοδικό Hello. Επίσης, δεχτήκαμε εκατοντάδες αναρτήσεις και επισημάνσεις στα κοινωνικά δίκτυα από ολόκληρο τον κόσμο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες που δούλεψαν μαζί μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτός ο παραμυθένιος γάμος και φυσικά τους νεόνυμφους, που μας εμπιστεύτηκαν!

 

PLANNING & DECORATION: Only for You | CATERING: Δειπνοσοφιστήριον | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ: Τσακανίκας | ΤΕΝΤΑ: TentStyle  | ΜΟΥΣΙΚΗ, ΗΧΟΣ & ΦΩΤΙΣΜΟΣ: VIPARTIES