Νέα

Τραγούδια εισόδου γάμου

Πώς θα επιλέξετε ποιο τραγούδι θα συνοδεύσει την είσοδό σας στη δεξίωση ή το πάρτι του γάμου σας;

wedding-songs_360

Είστε στη διαδικασία να διοργανώσετε το γάμο σας κι έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασίσετε μαζί με το ταίρι σας ποιο τραγούδι θα συνοδεύσει την είσοδό σας στη δεξίωση ή το πάρτι του γάμου σας. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι αυτή η απόφαση μπορεί να μην αποδειχτεί τόσο απλή για ένα ζευγάρι. Για κάποιους η απόφαση είναι εύκολη γιατί έχουν ένα τραγούδι που συνδέεται με κάποια σημαντική στιγμή στη σχέση τους. Αν όμως δεν υπάρχει αυτό ή δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε κάτι τόσο προσωπικό, πάλι υπάρχουν λύσεις. Ακολουθήστε τα βήματα που σας προτείνουμε και θα βρείτε ένα τραγούδι με το οποίο θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Επιλέξτε ένα μουσικό είδος που αρέσει και στους δυο

Συχνά τα αντίθετα έλκονται και είναι πιθανό να μην έχετε τις ίδιες μουσικές προτιμήσεις. Συζητήστε το μέχρι να βρείτε ένα μουσικό είδος που αρέσει και στους δυο. Μετά δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ακούσετε διάφορα τραγούδια από αυτό το είδος μαζί ή και χωριστά. Μην αφήσετε διάφορα στερεότυπα να σας επηρεάσουν ότι το τραγούδι πρέπει να είναι έτσι ή αλλιώς. Αυτό που έχει σημασία είναι να επιλέξετε κάτι που σας κάνει χαρούμενους και ταιριάζει με το χαρακτήρα του γάμου σας. Άλλο τραγούδι θα επιλέξετε για ένα γάμο σε παραλία κι άλλο για επίσημη δεξίωση. Μπορεί και όχι…

Δώστε προσοχή στους στίχους

Όποια και να ήταν η διαδρομή σας μέχρι να αποφασίσετε να μοιραστείτε τη ζωή σας επίσημα, σίγουρα υπάρχουν οι στίχοι ενός τραγουδιού που το εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο. Καθώς ακούτε διάφορα τραγούδια εισόδου γάμου επικεντρώστε την προσοχή σας στους στίχους κι αν κάποιος αγγίξει μια ευαίσθητη χορδή σας, ακόμη καλύτερα!

Συζητήστε την επιλογή σας με τους ειδικούς

Αφού κάνετε την επιλογή σας, συζητήστε την με τον DJ γάμου που έχετε επιλέξει και με τη wedding planner σας. Θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε την επιλογή σας σε σχέση με το χώρο και το χαρακτήρα που θέλετε να έχει ο γάμος σας. Επίσης, από κοινού θα “χορογραφήσετε” την είσοδό σας. Ειδικά ο DJ θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την έκδοση του τραγουδιού που ταιριάζει καλύτερα στο αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε.

Μην ξεχάσουμε την πιο σημαντική συμβουλή! Μην αφήσετε αυτή την επιλογή για το τέλος. Μπορεί να σας πάρει αρκετό χρόνο για να διαλέξετε κάτι που σας ταιριάζει. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και γι’ αυτό!